לשים את חומרי הבצק במיקסר - מתחילים במצרכים היבשים ובהדרגה מוסיפים את הרטובים. אחרי הלישה במיקסר אפשר ללוש עוד קצת על השיש על משטח מקומח
מחלקים ל-3 כדורים. בשל זה אפשר להכניס לקירו של חצי שעה במקרר, אבל לא חובה. כעת מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים כל אחד מהכדורים לנחש ארוך. מורחים לאורך מהמילוי הרצוי, מגלגלים היטב וחורצים קלות קווי חיתוך עדינים לא עד הסוף, רק מלמעלה
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות, בערך 25 דקות, עד העוגיות קצת משחימות. מצננים, חותכים ומגישים..