Go Back
פשטידת אטריות וגבינה מתחסלת בדקות

פשטידת אטריות וגבינה שמתחסלת בדקות

 לא משנה אם אתם רוצים ארוחת ערב או צהריים, פשטידה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים!
ציון 4.24 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

2 תבניות אינגלייש קייק

המצרכים

  • 1 חבילה חבילה אטריות רחבות (200 גרם)
  • 1 בצל
  • 4 כפות גבינה לבנה
  • 2 כפות קוטג'
  • בולגרית מגורדת (100 גרם)
  • גרם שמנת חמוצה (100 מ"ל)
  • גרם עמק מגורדת (100גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כף מרק פטריות מוקרם (של קנור)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • נבשל במים את האטריות
  • נטגן את הבצל ונשים בקערה.
  • נוסיף לקערה את הגבינות הקוטג' והביצים ואז את המלח, הפלפל, וכף מרק פטריות.
  • נערבב הכל ונפזר מעל הכל עוד עמק מגורדת.
  • נשמן את התבניות.
  • נאפה במשך 40 דקות על 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.