רוטב:
במחבת נטגן במעט שמן את הגמבה/פלפל שושקה שנחתוך לרצועות/קוביות קטנות קטנות מראש, עד שמתרכך היטב
נוסיף 3 שיני שום כתוש, כוס חד פעמי רוטב צ'ילי מתוק, מלח ופלפל שחור גרוס, ונסחוט חצי לימון ונוסיף שומשום לבן.
לתת להכל לבעבע ואז נטעם ונוסיף אם משהו חסר (ניתן להוסיף גם מעט דבש). נכבה או נשים על אש נמוכה מאוד שהרוטב לא יתאדה מידי.
עוף:
נחתוך פרפר חזה עוף לקוביות בינוניות (לא גדולות מדי) ונמלח מעט
אחרי זאת נערבב בקערה כוס וחצי קמח עם חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה.
נוסיף ביצה ונוסיף כוס סודה קרה מאוד בהדרגה (אולי תצטרכו קצת פחות מכוס, נוסיף ונערבב עם מטרפה עד שיש בלילה מעט סמיכה לא מדי) נעשה את הבלילה סמוך לטיגון ולא מראש.
ניקח סיר קטן ונשים שמן בנדיבות שיהיה טיגון עמוק, נטבול את החזה עוף בבלילה ומיד נשמן ונטגן עד להזהבה.
ישר אחרי טיגון נעביר לרוטב שהכנו ונערבב שתי דקות כך שהרוטב נספג.