נחצה לשניים כל נתח של חזה עוף, נטבל במעט מלח ופלפל שחור ונטגן בשמן זית עד להזהבה קלה.
לאחר שהזהיב נוציא מהמחבת ונטגן את הפטריות כאשר הן שלמות. לאחר שהפטריות מטוגנות נשאיר אותן במחבת ונמשיך לטגן יחדיו עם עגבניות השרי ושיני השום למשך כחמש דקות.
נוסיף פנימה את המלח והתבלינים. נערבב ונוסיף ¾ כוס מים רותחים. נניח לירקות לרתוח ואז נוסיף שוב את נתחי חזה העוף ונבשל לשתי דקות נוספות.
בקערה נפרדת קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ונערבב היטב עד לקבל נוזל אחיד ללא גושים. את הנוזל נוסיף לתוך המחבת בהדרגה ותוך כדי ערבוב כאשר אנו ממשיכים להרתיח לשתי דקות נוספות.
בטרם ההגשה נפזר מעל פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ.