הכנת הבצק
נערבב במיקסר עם וו לישה, במהירות נמוכה את הקמח, מים ושמרים.
נוסיף את השמן בהדרגה ונלוש במשך 5 דקות.
נוסיף את המלח ונגביר למהירות גבוה, נלוש כ- 5דקות נוספות עד שהבצק מתנתק מדפנות הקערה.
נניח מגבת מעל הקערה ונתפיח עד שהוא מכפיל את נפחו.
נוציא את הבצק מהקערה, נוריד את האוויר מהבצק על ידי קיפולו.
נחלק את הבצק ל-4 כדורים שווים, נניח את הכדורים על משטח מקומח וניתן לכדורים לתפוח בשנית.
פתיחת הבצק
על גבי משטח מקומח היטב נרדד את הבצק בעזרת מערוך לצורת דף
נמרח שכבה דקה של נוטלה ונגלגל, חותכים לגלילים ברוחב 2 ס"מ
אפייה
נחמם תנור מראש לחום גבוה של 200 מעלות ונאפה בין 20 ל-25 דקות עד שהבצק מוכן, תלוי בתנור שלכם.