טעים להכיר - עוגת קפה שוקולד הכי קלה, טעימה ואוורירית שתכינו אי פעם. מלאה בכל טוב של קפה ארומטי שוקולד בוהק ואגוזים בשרניים ואין ספק שתתחסל תוך זמן קצרצר. תתכוננו להתמכר...
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי
ציוד
תבנית קפיץ בקוטר 26
כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל או כוס חד פעמי חם בנפח דומה
המצרכים
לעוגה:
6ביצים מופרדות
½1כוסותסוכר
¾כוס שמן
1/4כוסמים
2כוסותקמח
1שקית אבקת אפייה(10 גרם)
1כף תמצית וניל משובחת
1כפית קינמון
2כפות מלאות אבקת נס קפה
לציפוי:
1חפיסה שוקולד מריר(100 גרם)
2כפות שמן
½כוסאגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
נפריד ביצים ונקציף חלבון וסוכר
ננמיך מהירות ונוסיף בזרם דק מים ושמן.
אח"כ נוסיף חלמונים ויבשים בהדרגה.
נאפה בתנור שחומם מראש על 170 ל35 עד כ 40 דקות. ( או עד שקיסם שנכניס לאמצע העוגה יוצא יבש).
להכנת הציפוי: מערבבים טוב טוב עד להמסה חלקה ואז מוסיפים חצי כוס אגוזים גרוסים ומורחים על העוגה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.