Go Back
חיתוכיות ריבה

חיתוכיות ריבה קלות להכנה

קבלו את המתכון המושלם לקינוח המטריף ביותר שמתאים בול ליום העצמאות שקרב ובא. מתכון קל, מהיר והכי טעים שיש שיסגור את הארוחה החגיגית בטעם מתוק של עוד.
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
סוג: קינוחים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

תבנית רגילה של התנור.
כוס חד פעמי קר

המצרכים

  • לבצק
  • 5 כוסות קמח תופח מנופה
  • 100 גרם מרגרינה נטורינה
  • 4 כפות סוכר
  • כוס מיץ תפוזים
  • כוס שמן (לא למלא עד הסוף)
  • למילוי
  • ריבה
  • קוקוס
  • אגוזים מרוסקים

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • במיקסר מוסיפים קמח, סוכר, ומרגרינה מומסת או בטמפרטורת החדר.
  • מוסיפים תפוזים בהדרגה ואז את השמן בדרגה לפי התגבשות הבצק.
  • משטחים את הבצק מעט, עוטפים בניילון נצמד ושמים במשך כחצי שעה במקרר.
  • מחלקים ל-3 חלקים.
  • על משטח מקומח מרדדים חלק אחד, מורחים עליו כ-3 כפות ריבה ומפזרים מעל אגוזים וקוקוס.
  • מרדדים חלק נוסף, מניחים מעל החלק הראשון וחוזרים על התהליך של פיזור המילוי.
  • מרדדים את החלק האחרון שנותר ומניחים אותו מעל.
  • אופים עד שהמאפה משחים, כ-20 דקות אך ייתכן שקצת יותר, תלוי בתנור.
  • נותנים למאפה להצטנן מעט, חותכים לריבועים ומפזרים מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.