נטגן במעט שמן את שיני השום פרוסות.
נחתוך רצועות מ - 2 הגמבה אדומה ונוסיף,
נמשיך לטגן עוד 2 דקות וננמיך את האש.
נוסיף פלפל צ׳ילי או שאטה יבש חריף.
נתבל בפפריקה מתוקה, כורכום, פלפל שחור, מלח, ובאבקת מרק עוף.
נוסיף מים ונערבב את הכל יחד.
נגביר את האש ונכין את הקציצות, (אני אוהבת אותן שטוחות מעט).
נקצוץ המון כוסברה ונוסיף לסיר.
נבשל עם מכסה סגור כ - 20 דקות ואז נוריד את המכסה וננמיך מעט את הלהבה עד שהרוטב מסמיך.