Go Back
עוגת תפוחים קלה ומנצחת

עוגת תפוחים קלה ומהירה

עוגת תפוחים קלה ומהירה להכנה, טעימה ומפנקת שחובה להגיש בחג לצד הקפה!
ציון 4.37 על ידי 113 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 6 תפוחים אדומים
  • 2 כוסות קמח (אני עשיתי קמח כוסמין אפשר כל קמח)
  • 1 כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • ¼ כפית קינמון
  • 2 כוסות סוכר חום דמררה (אפשר גם רגיל)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • צרור של אגוזי מלך שבורים
  • 1 כוס שמן
  • 6 ביצים קטנות (או 4 גדולות)

אופן ההכנה

  • נקלוף ונחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
  • נשים בקערה את התפוחים נוסיף את הסוכר ונערבב היטב.
  • נוסיף את הסוכר ווניל, קינמון, קמח, פודינג, אגוזי מלך, שמן, והביצים - ונערבב היטב.
  • לא צריך מיקסר אפשר גם לערבב ידני היטב.
  • נשפוך את תערובת העוגה לתבנית ונפזר עוד אגוזי מלך שבורים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך כמעט שעה.
  • אחרי אפייה נקרר ונפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

בעוגה זו אין נוזלים כי רק התפוח מפריש את הנוזלים לבד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.