Go Back
חזה עוף במרינדה

חזה עוף במרינדה

מתכון מנצח וקל ביותר לפרוסות חזה עוף, או פרגיות צרובות על הפלנצ'ה, וטעימות ברמות.
ציון 4.31 על ידי 42 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 1 קילו חזה עוף

למרינדה:

  • 1 כף כורכום
  • 1 כף קארי
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית כוסברה יבשה
  • 2 כפיות אבקת שום גבישית
  • ½ כוס שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל טוב טוב.
  • משרים את חלקי העוף.
  • מחממים פלנצ'ה אותה נשמן מעט.
  • צורבים עד פסים - משני הצדדים.

הערות וטיפים

טיפ: התיבול נהדר גם לשיפודי פרגיות על מנגל, מומלץ בחום!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.