נטחן את העוגיות לפירורים במעבד מזון או בעזרת מערוך,
נשמן קלות את התבנית בתרסיס שמן.
נחמם במיקרוגל חצי כוס ממרח לוטוס לקבלת מרקם נוזלי.
נוסיף את פירורי העוגיות אליו. נערבב לתערובת אחידה.
נשטח את התערובת בתחתית התבנית.
נקציף את השמנת מתוקה, גבינה, וסוכר לקרם יציב.
נשטח את הקרם בתבנית ונקפיא שעה להתייצבות (או נעביר ל-4 שעות במקרר).
נחמם במיקרוגל את הממרח שנשאר לקבלת מרקם נוזלי, ומוזגים מעל הקרם כציפוי.
נקפיא לעוד 10 דקות להתייצבות הציפוי, ונגיש קר.