שוברים את כל המצות לחתיכות קטנות אל תוך קערה.
שופכים מעליהן את המים רק על מנת שיתרככו מעט.
מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
במחבת גדולה מחממים שמן ושופכים את כל הבלילה פנימה, בשכבה אחידה.
מנמיכים לאש בינונית, מכסים במכסה ומבשלים כ-10 דקות עד שהבלילה מתחילה להתייצב.
מניחים מעל צלחת שמתאימה בגודלה למחבת והופכים בזהירות.
מחליקים חזרה אל המחבת מהצד הלא עשוי ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עוד כ-10 דקות.
מגישים לצד ירקות טריים וסלט גוואקמולי.