נחמם תנור ל-170 מעלות.
נרפד את תבנית התנור בנייר אפייה, נשמן את הנייר ונפזר מעט קקאו מעל.
נקציף במיקסר חלבונים במהירות בינונית במשך דקה.
נוסיף את הסוכר בהדרגה (כף בכל 10 שניות) ונמשיך להקציף עוד דקה אחרי סיום הוספת הסוכר לקבלת קצף מבריק וקרמי.
נוסיף חלמונים וסוכר וניל ונקציף לאט לאיחוד. ננפה מעל קקאו וקורנפלור ונקציף לאט עד שהתערובת אחידה.
נשטח את התערובת בתבנית ונאפה 15 דקות עד שהעוגה רכה וקפיצית למגע, וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
נכין נייר אפייה חדש על משטח העבודה ונפזר עליו מעט קקאו.
נוציא את העוגה מהתנור ונהפוך אותה (יחד עם נייר עליו נאפתה) על נייר האפייה החדש עם הקקאו, נכסה במגבת ונניח לצינון.