בסיר לחץ נבשל את הבשר עם הפלפל האנגלי, עלי דפנה, ומים עד מעל לגובה הבשר - 40 דקות.
נקרר את הבשר היטב - מועדף לשים לילה במקרר ורק למחרת לחתוך לפרוסות.
נטגן בסיר שטוח את הבצל חתוך לרצועות עד להזהבה קלה.
נוסיף ונטגן את השום חתוך לפרוסות דקות לכמה שניות ממש.
ננמיך את האש ונוסיף לסיר את התבלינים - פלפל שחור, מלח, כורכום, פפריקה, ומרק עוף, - ונמשיך בערבוב.
נערבב את אבקת רוטב הצלי עם כוס מים חמים - ונוסיף לסיר.
נוסיף את עלי הדפנה, גרגירי פלפל אנגלי והסודניה.
את פרוסות הבשר נניח בתוך הסיר, ונפזר מעל את הפטריות.
נוסיף עוד כוס וחצי מים חמים כך שהמים מכסים את הבשר מעט. אחרי זאת נכסה את הסיר ונביא לרתיחה.
נתקן את הרוטב אם צריך ובודקים לפי הטעם.
ננמיך את הלהבה ונמשיך לבשל עד שהנוזלים מצמצמים והבשר מתרכך, מידי פעם רצוי לנער את הסיר.
בדיוק 2 דקות לפני סיום הבישול, נפזר כוסברה קצוצה ונכבה את האש.