בקערה לשים יחד את החמאה (צריכה להיות רכה, להוציא מהמקרר כשעה מראש), הסוכר והקמח.
עם הידיים להתחיל ללוש הכל יחד ולמעוך את החמאה עם האצבעות עד לקבלת בצק פירורי.
להוסיף את כל שאר המרכיבים וללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
לחלק את הבצק לשני חלקים, וליצור מכל חלק נחש בקוטר של קצת יותר ממטבע חצי שקל.
על נייר אפייה לפזר סוכר חום בנדיבות, ולגלגל את הנחש יחד עם נייר האפייה.
להכניס למקפיא כ-חצי שעה, לאחר מכן להוציא, לפרוס לפרוסות דקיקות, להניח בתבנית עם נייר אפיה ולאפות על 160° כ-10-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
כאשר הן יוצאות מהתנור הן עדיין רכות , כשהן קרות הן נהפכות לקריספיות
יש להמתין לצינון מלא לפני שמתחילים לזלול, להכין קפה ולהתפנק.