נלוש את חומרי הבצק לכדור בצק אחיד (הבצק רך ומעט דביק).
נניילן ונאחסן שעה עד 12 שעות במקרר.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח.
משטחים חלק אחד בתבנית משומנת ומפזרים על כל הבצק גבינה בולגרית ומעליה מפזרים גם גבינה צהובה.
מכסים את הגבינות בעלה השני, וחותכים לריבועים או מלבנים עד למטה , כולל הבצק התחתון.
נשים בכוס 2 ביצים וממלאים את הכוס עד הסוף בחלב או שמנת לבישול.
מעבירים לקערה וטורפים היטב. לצקת את הבלילה על המאפה באופן שווה, רצוי עם כף.
מפזרים מעל שומשום ושמים לאפייה בחום 180 מעלות 35-40 דקות עד שמקבלים צבע זהוב יפה.