נחמם תנור ל-170 מעלות
נערבב את החמאה המומסת, ביצים, סוכר, שמנת מתוקה וחמוצה עד שנקבל תערובת אחידה.
נוסיף קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקקאו, ונערבב הכל לתערובת אחידה.
נשמן תבנית ונמזוג פנימה (לשני צבעים נערבב קודם חצי בלילה ללא קקאו ולחצי השני מוסיפים את הקקאו)
נמזוג את הבלילה הלבנה לאחר מכן לאמצע נמזוג את החומה.
נוסיף כל פעם קצת מכל בלילה בנפרד.
ניקח קצה של כף ונוביל כל 5 ס"מ את הבלילה פנימה וכך יוצרים צורות .
נאפה כ-40 דקות על 170 מעלות, עד שהקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו.
בסוף אפשר לצפות בכל ציפוי שאוהבים