Go Back
סלט חצילים במרינדה

סלט חצילים במרינדה

סלט חצילים במרינדה שישאיר לכם טעם של עוד
ציון 4.37 על ידי 61 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 2 יחידות חצילים פרוסים לעיגולים ואח"כ לרבעים
  • ממליחים ושמים במסננת לשעה וחצי שעתיים שיגירו נוזלים.
  • 1 יחידה גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 יחידה גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • חופן של כוסברה ופטרוזליה קצוצים

מצרכים למרינדה

  • 1 יחידה מיץ מלימון
  • 3 כפות חומץ
  • 3 שיני שום פרוסים דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן
  • חצי כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון
  • 1 כף אריסה
  • מערבבים הכל היטב.

אופן ההכנה

  • לאחר שהחצילים יגירו נוזלים נייבש עם מגבת ונטגן בשמן עד להזהבה יפה ונעביר לנייר סופג..
  • נטגן גם את הגמבות ומעבירים לנייר סופג..
  • נעביר את החצילים לקופסא שאותה נאחסן אח"כ במקרר ונשים מעל את הגמבות שטיגנו..
  • מעל נפזר כוסברה ופטרוזליה קצוצים..
  • נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה ונשפוך מעל החצילים..
  • מערבבים היטב בעדינות , מכסים עם מכסה ונעביר למקרר לפחות לשעה, שעתיים לספיגת טעמים..
  • ככל שיהיה יותר שעות במקרר, יהיה יותר טעים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.