נחמם תנור אפיה על חום 170 מעלות.
נקציף את הביצים (בלי להפריד) עם הסוכר על מהירות גבוהה במשך כשבע דקות.
ננמיך את המיקסר ונוסיף את השמן, החלב, הקרם שוקולד,והקמח מצה עד הטמעה של כל המרכיבים.
נשמן תבנית עגולה 24 או 26.
ניצוק פנימה ולהכניס לתנור במשך 40 דקות.
אחרי שמוציאים את העוגה מהתנור נניח לה להצתנן.
בשלב זה נכין את הגנאש על הגז (שמנת מתוקה ומריר).
שופכים אותו על העוגה, מצננים ומכניסים למקרר.
כשלב אחרון ניתן לפזר קוקוס מסביב או כל מה שאוהבים.