Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג מדהימה מתכון ללא גלוטן
עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד, טעימה, כשרה לפסח וקלה להכנה!
ציון
4.50
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
שרה יוסף
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
1
כוס סוכר
▢
1
כוס קוקוס
▢
חצי כוס שמן
▢
1
ורבע כוסות שקדים טחונים דק בלי קליפה
▢
1
כוס פרג טחון
▢
1
כפית
אבקת אפיה
▢
10
גרם
סוכר וניל
▢
מעט גרידת לימון
▢
125
מ"ל
שמנת מתוקה
להכנת הגנאש
▢
125
מ"ל
שמנת מתוקה
▢
1
שוקולד מריר
לקישוט
▢
קוקוס
אופן ההכנה
נקציף ביצים שלמות עם הסוכר עד שמקבלים קצף תופח
ננמיך את המיקסר, נוסיף את השמן ונמשיך להקציף
נוסיף שמנת מתוקה ובסוף את היבשים ונערבב מעט.
נשמן תבנית ונאפה על חום 180 מעלות בערך חצי שעה
להכנת הגנאש:
נרתיח שמנת מתוקה ונוסיף את השוקולד
נערבב היטב וכשהעוגה מוכנה נמרח את הגנאש מעל לעוגה
לתת קצת להתקרר ונקשט עם קוקוס
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.