Go Back
עוגת פרג לפסח

עוגת פרג מדהימה מתכון ללא גלוטן

עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד, טעימה, כשרה לפסח וקלה להכנה!
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קוקוס
  • חצי כוס שמן
  • 1 ורבע כוסות שקדים טחונים דק בלי קליפה
  • 1 כוס פרג טחון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 10 גרם סוכר וניל
  • מעט גרידת לימון
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה

להכנת הגנאש

  • 125 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 שוקולד מריר

לקישוט

  • קוקוס

אופן ההכנה

  • נקציף ביצים שלמות עם הסוכר עד שמקבלים קצף תופח
  • ננמיך את המיקסר, נוסיף את השמן ונמשיך להקציף
  • נוסיף שמנת מתוקה ובסוף את היבשים ונערבב מעט.
  • נשמן תבנית ונאפה על חום 180 מעלות בערך חצי שעה

להכנת הגנאש:

  • נרתיח שמנת מתוקה ונוסיף את השוקולד
  • נערבב היטב וכשהעוגה מוכנה נמרח את הגנאש מעל לעוגה
  • לתת קצת להתקרר ונקשט עם קוקוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.