Go Back
עוגת גבינה של בית מלון

עוגת גבינה של בית מלון ללא קמח

עוגת גבינה בטעם של בית מלון, עסיסית וטעימה במיוחד!
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
זמן הכנה: 25 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 30 minutes
באדיבות: כרמית מ. דהאן

ציוד

1 תבנית אלומיניום קטנה עם מים

המצרכים

  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע גבינת שמנת נפוליאון
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 1 גרידה מלימון אחד
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים עם סוכר במשך 8-10 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  • מוסיפים לקציפת הביצים את הגבינות, השמנת החמוצה, מיץ לימון, גרידה ותמצית וניל ונקציף יחדיו כדקה.
  • לנפה פנימה אינסטנט וניל וקורנפלור ולערבב בתנועות קיפול לבלילה חלקה וללא גושים.
  • להעביר את בלילת העוגה לתבנית 24 משומנת. לחמם תנור ל-160 מעלות.
  • כשהתנור חם, להכניס לתחתית התנור את תבנית האלומיניום עם המים.
  • לאפות את העוגה כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה בקצוות ומעט רוטטת המרכז.
  • מכבים את התנור, משאירים את העוגה בפנים ולצנן למשך שעתיים.

הערות וטיפים

תבנית אלומיניום קטנה עם מים הכוונה כשהתנור חם, מכניסים לתחתית התנור תבנית אלומיניום קטנה עם מים. התבנית עם המים תשמור על לחות בתנור ותעזור לעוגה לעלות יפה ולא ליפול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.