Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מצות מטוגנות עם גבינה בולגרית
מתכון פשוט וקל להכנת מצות מטוגנות הכי טעימות שיש לפסח!
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
טלי זאדה
המצרכים
▢
מצות
▢
גבינה בולגרית
▢
ביצה
▢
שמן
אופן ההכנה
נרטיב טוב טוב את המצות ואז נעטוף במגבת
כעבור כחצי שעה נוציא כל מצה ונקפל לשתיים
נמלאה בגבינה, נטבול בביצה ואז נטגן
הערות וטיפים
אפשר למלא גם עם תפוחי אדמה מעוכים לפירה, עם מלח, פלפל שחור, טיפת קינמון ופטרוזיליה, יוצא נפלא!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.