נקציף 6 ביצים בשלמותם עם קורט מלח.
נוסיף בהדרגה כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף 1 כוס שמן בזרם דק.
בקערת היבשים נשים 2 1/4 כוסות קמח תופח כשר לפסח, 6 כפות אינסטנט פודינג וניל, וכוס קוקוס.
בקערת הנוזלים נשים 1 כוס מיץ תפוזים טבעי עם גרידת תפוז וגרידת לימון.
נפעיל את המיקסר במהירות איטית ונוסיף לבלילה בסירוגים פעם נוזלים ופעם יבשים.
נשמן תבנית מלבנית בינונית.
נאפה בחום 175 כ-30 דקות (תלוי בתנור).