מקציפים שישה חלבונים מוקצפים עם כוס סוכר אחת.
נערבב את החלמונים, גבינות, שמנת חמוצה, קורנפלור, 3 כפות אינסטנט וניל, גרידת לימון ושקית סוכר וניל.
להוסיף לקערה חלבונים מוקצפים מלמעלה למטה בצורת עטיפה.
נשים נייר אפיה משומן בתחתית ואז לשפוך את התערובת.
בינתיים נחמם תנור ל200 מעלות, לאחר כמה דקות נכניס ואחרי 15 דקות נוריד את התנור ל160 מעלות למשך 45 דקות.
נשאיר את התבנית לעוד שעה לצינון בתנור כאשר נשים מגבת על דלת התנור.
נשים מעל שמנת מתוקה אחת ואת שאר האינסטנט פודינג, חצי כוס חלב ושלוש כפות סוכר ונכין מזה קרם ולמרוח מעל.
אני זילפתי ריבת חלב אך אפשר לעשות את זה גם בלי זה. בתיאבון!