לחמם תנור מראש ל - 170 מעלות. בקערת המיקסר עם וו הקצפה להקציף שבעה חלבונים לקצף רך.
להוסיף בהדרגה כוס אחת סוכר ומקציפים לקצף יציב ומבריק.
להוציא בעדינות לקערה ולהניח בצד.
בקערת המיקסר להקציף שבעה חלמונים עד לקציפה סמיכה.
בהדרגה להוסיף 1/2 כוס שמן וכפית תמצית וניל וממשיכים להקציף עד לאיחוד.
להנמיך את מהירות המיקסר למהירות איטית, להחליף לוו גיטרה.
להוסיף לקערה ולערבל-1 כוס קמח תופח1 כוס גדושה אגוזי מלך קצוצים דק.
לאחד בתנועות קיפול ידניות ובעדינות את קצף החלבונים עם קערת החלמונים .
לשמן טוב טוב את התבנית תחתית ודפנות ומוזגים פנימה את הבלילה, מיישרים עם מרית.
נכניס לתנור שחיממנו מראש לחום 170 מעלות - תוכנית אפייה רגילה .
ממקמים התבנית בשליש תחתון בתנור, מדף שני מלמטה.
לאפות כשלושת רבעי שעה ואז לבדוק עם קיסם במרכז העוגה.
לצנן טוב טוב