נקציף במיקסר 5 חלבונים במהירות גבוהה עם חצי כוס סוכר וכשהקצף יציב נעביר לקערה.
באותה קערת מיקסר (אין צורך לשטוף) נשים 5 חלמונים עם 3/4 כוס סוכר, ונקציף גם אותם עד שהקצף תפוח ובהיר.
נוסיף בהדרגה חצי כוס שמן ונמשיך כל העת עם המיקסר, כוס מיץ תפוזים , גרידה של תפוז אחד, כוס וחצי קמח תופח כשל"פ, וכפית אבקת אפייה כשרה לפסח.
נקפל ביחד את שני התערובות ונחמם תנור על 180.
נעביר את העוגה לתבנית עם חור, לא לשמן את התבנית!
נאפה 40 דקות, כשהעוגה חמה נהפוך אותה על בקבוק לחצי שעה או יותר. זה גורם לה לא ליפול
מי שלא רוצה להפוך אז לשמן את התבנית ואחרי שמכבים את התנור לא להוציא ישר אלא לפתוח קצת את הדלת של התנור.