בסיר קטן על הגז שמים את המים השמן מלח וסוכר ולהרתיח עד לביעבוע ואז להוריד מהגז .
כעת להוסיף את הקמח מצה ולערבב בכף מעץ …
להעביר את העיסה למיקסר עם וו בצורת K לערבל על מהירות נמוכה עד שמתקרר ואז להכניס ביצה אחרי ביצה עד שנבלעות אחת אחת ..
להרטיב ידיים או נשמן, לגלגל לצורות ולחרוץ עם סכין צורת איקס על כל לחמניה זה מונע מהתבקעות .
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לחצי שעה או עד להזהבה (לשים לב אסור לפתוח את התנור במהלך האפיה).
בסיום לפתוח ממש מעט את דלת התנור ולהכניס כף מעץ בין הדלת לתנור להוצאת אויר עד שהתנור מתקרר לגמרי להוציא את התבנית .
למי שאין מיקסר כשר אפשר לערבב טוב טוב עם כף עץ..
אין לפתוח את התנור עד לקירור מוחלט! ולא לפתוח במהלך האפיה אחרת יצנחו