Go Back
עוגת גבינה פירורים לפסח

עוגת גבינה פירורים לפסח

אנחנו יודעים כמה אתם אוהבים עוגות גבינה, והשנה האהבה נמשכת גם בפסח! עוגת גבינה פירורים עשירה ואוורירית, בקלי קלות, חובה להכין!!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: Liron Sweet Cakes

ציוד

תבנית 24-26

המצרכים

לתחתית:

  • 3/4 חבילה של עוגיות יין
  • 1 חמאה (100 גרם)

למלית הגבינה :

  • 2 מכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל )
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חבילת גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת גבינה לבנה 9% (250 גרם )
  • 1 חבילת גבינת שמנת 30% שומן (250גרם - עדיף נפוליון)

אופן ההכנה

לתחתית:

  • לטחון את העוגיות עד שלא יהיו חלקים גדולים ולערבב יחד עם חמאה מומסת .
  • להדק לתבנית ולשים 10 דקות המקפיא להתייצבות . לאחר מכן לשפוך את המלית.

למלית הגבינה :

  • מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג.
  • מקפלים את הגבינות לתוך הקצפת, עד שהכל מתערבב טוב, ושופכים על התחתית.
  • למעלה אתם יכולים לשים פירות יער, תותים, שוקולדים, כל מה שרק תרצו או שברי עוגיות יין.
  • לשים לילה במקרר שיתייצב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.