Go Back
+ servings
מתכון פיתות לפסח

פיתות לפסח

מתכון מפורט וברור 5 דקות עבודה ומקבלים פיתות רכות, חמות וטעימות. חובה לנסות!
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
כמות 8
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

קערה גדולה
מצקת
מחבת טפלון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תפוח אדמה
  • 1 כוס קמח מצה דק
  • 2 כף סוכר
  • ½ כף מלח
  • 1 כפית אבקת אפיה (כשר לפסח)
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ½3 כוסות מים ( פושרים)
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים בקערה עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  • מחממים מחבת טפלון על חום בינוני.
  • כשהמחבת מוכנה, יוצקים לתוכה מצקת מלאה מהבלילה.
  • מחכים עד שנוצרות מלא בועות קטנות והופכים לצד השני. סופרים עד 10 ומוציאים.
  • מניחים על מגבת ועוטפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.