Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
פיתות לפסח
מתכון מפורט וברור 5 דקות עבודה ומקבלים פיתות רכות, חמות וטעימות. חובה לנסות!
ציון
4.72
על ידי
7
דירוגים
כמות
8
זמן הכנה:
5
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
30
minutes
mins
באדיבות:
שרה יוסף
ציוד
קערה גדולה
מצקת
מחבת טפלון
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
3
כוסות
קמח תפוח אדמה
▢
1
כוס
קמח מצה דק
▢
2
כף
סוכר
▢
½
כף
מלח
▢
1
כפית
אבקת אפיה
(כשר לפסח)
▢
½
כפית
סודה לשתייה
▢
½3
כוסות
מים
( פושרים)
▢
1
ביצה
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מחממים מחבת טפלון על חום בינוני.
כשהמחבת מוכנה, יוצקים לתוכה מצקת מלאה מהבלילה.
מחכים עד שנוצרות מלא בועות קטנות והופכים לצד השני. סופרים עד 10 ומוציאים.
מניחים על מגבת ועוטפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.