Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
לחם כשר לפסח
לחם כשר לפסח - למי שעוד לא הספיק, את המתכון הזה חובה להכין - כי אין כמו לחם רך, חם וטעים, גם בפסח!
ציון
4
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
קרן מלכה
ציוד
4 תבניות מרובעות
קטנות
המצרכים
בצק
▢
350
גרם
קמח תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח
(של אוסם )
▢
50
גרם
מחמאה
▢
½
כוס
מים
▢
½
כפית
מלח
(להוסיף במהלך הלישה)
▢
3
כפות
סוכר
▢
2
ביצים L
לפני אפיה
▢
1
ביצה טרופה
▢
1
כפית
סילאן
▢
קורט
שומשום
אופן ההכנה
מכניסים לקערת המיקסר את הקמח ומוסיפים הסוכר
מתחילים בערבול איטי ותוך כדי מוסיפים את מחמאה רכה, ביצים ומים.
ממשיכים בערבול איטי עד לאיחוד החומרים.
מוסיפים את המלח ממשיכים בערבול עוד 4 דק' עד לקבלת בצק רך וגמיש.
מכסים בניילון נצמד לשעה.
מסדרים את הבצק בתבניות ומתפיחים לעוד חצי שעה מכוסה.
מורחים בביצה טרופה וסילאן, מפזרים שומשום מעל.
אופים כ - 20 דק או עד הזהבה.
הערות וטיפים
לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.