Go Back
רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

רולדת קפה ואגוזים כשרה לפסח

קבלו מתכון רולדת קפה כשרה לפסח וחגיגית במיוחד. רולדה עשירה באגוזים ובמילוי רך ומלטף של קצפת בטעם נס קפה ממכר
ציון 4.44 על ידי 95 דירוגים
באדיבות: נירית טיירי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה או כוס אונברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף שמן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזים טחונים (או חצי כוס קמח תופח של פסח וחצי כוס אגוזים טחונים)

למילוי

  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"F)
  • 1 כף נס קפה
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס חלב

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים ונקציף את החלבון עם חצי כוס סוכר.
  • נוסיף לחלמונים כף שמן, וכף תמצית וניל איכותית. להקציף שיתפח קצת.
  • נוסיף כוס אגוזים טחונים ובתנועת קיפול נאחד בין הבלילות, לאט ובאיטיות שלא ייווצר גושים.
  • נשמן נייר אפיה על תבנית גדולה ונשפוך את הבלילה.
  • נאפה על 180° כ- 10 דקות ואז נוציא ונניח מגבת ונגלגל לצורת רולדה.

למילוי:

  • במיקסר נקציף - 2 שמנת מתוקה.
  • כף נס קפה להמיס עם טיפה מים רותחים ולהוסיף חצי כוס חלב.
  • נוסיף אינסטנט פודינג וניל ונקציף לקצפת יציבה.
  • נמרח על הרולדה בפנים ובחוץ
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.