Go Back
פשטידת תירס

פשטידת תירס ובצל פרווה קלה

קלה וטעימה: פשטידת תירס ובצל פרווה שכל המשפחה תאהב! מצופה בפירורי לחם מוזהבים , ומלאה בכל טוב!
ציון 4.42 על ידי 17 דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 15 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 35 minutes
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

תבנית קוטר 24

המצרכים

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 4 ביצים ( טרופות)
  • ½ כוס קמח תופח (או רגיל + אבקת אפייה)
  • 1 בצל (קטן - קצוץ דק)
  • 550 גרם קופסת שימורים תירס (מסונן)
  • חופן פטריות ( חתוכות)
  • 1 כף פטרוזיליה (יבשה או טרייה)
  • מעט שמיר (קצוץ)
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור (גרוס)
  • אגוז (מוסקט)
  • 2 כפות שמן
  • פירורי לחם (מוזהבים - לציפוי ולתחתית)

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • להרתיח את התפוחי אדמה ולמעוך לפירה
  • להוסיף את הבצל, הפטריות, התירס, הקמח ולהוסיף את כל התבלינים ובסוף להוסיף את הביצים הטרופות והשמן לערבב היטב
  • להכין תבנית קוטר 24 ,לפזר בתחתית פירורי לחם ואז ליצוק את הבלילה (הפירורי לחם סופגים את הנוזלים)
  • מעל לפזר שוב פירורי לחם מוזהבים עם שומשום
  • לאפות בתנור בחום 180 עד להזהבה בערך שעה ורבע
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.