מנפים היטב את הקמח עם הסודה לשתיה.
מוסיפים את המלח, הסוכר והחמאה ומערבבים.
בקערה נוספת טורפים את הביצה עם הרוויון.
מוסיפים את התערובת הטרופה לקערת הקמח ומערבבים ביד עד שמתקבל גוש בצק אחיד רך, אך לא רטוב מדי.
מוסיפים את החמוציות.
מקמחים משטח עבודה ומגלגלים את הבצק לכדור.
מצפים את חלקו העליון של כדור הבצק בגרעיני חמניה.
מקמחים את כדור הבצק מכל הצדדים.
עושים חתך בצורת X במרכז הכדור.
אופים ב-150° במשך כ-50 דקות עד שהלחם מזהיב.