מקציפים במיקסר עם מקצף את החלבונים,עם מעט מלח,לקצף יציב.
מעבירים לקערה אחרת.
בקערה של המיקסר שמים: חלמונים ומקציפים עם הסוכר שמוסיפים בהדרגה עד קבלת בלילה תפוחה.
מוסיפים לחלמונים:כפית תמצית וניל. מוסיפים תוך כדי הקצפה איטית את השמן.מוסיפים מים וממשיכים להקציף באיטיות.מוסיפים:אגוזים,קורנפלור,אבקת אפיה וקמח מצות,ומקציפים רק עד קבלת בלילה אחידה(יוצאת די נוזלית וזה בסדר).
מפסיקים פעולת מיקסר,ומקפלים בעדינות את קצף החלבונים לבלילה.
מחלקים את הבלילה לשתי התבניות,ואופים כל אחת,עד שקיסם יוצא יבש,בערך 25 דקות כל אחת.
מצננים היטב
מכינים קרם: מקציפים את שתי השמנת עם הפודינג וניל לקרם.
מורחים מחצית מהקרם על אחת השכבות,מכסים עם העוגה השניה,ומעליה מורחים את הקרם שנותר.
לקישוט מגרדים שוקולד מריר.