בקערה לערבב את כלל המצרכים להוסיף מלח ופלפל שחור מעט ( יש לא מעט חריף במנה)
לחלק 4 פיתות לשני חלקים או לחתוך לחצי או לחתוך באמצע כך שיוצאים 2 עיגול
למלא את הבשר כפי שהוא ( חי) על עיגול אחד לסגור עם העיגול השני( כמו כריך)
לחמם מחבת פסים יצוקה
למרוח צד אחד של פיתה בתערובת של פפריקה מתוקה ושמן ( לערבב בכוס כף של פפריקה עם רבע כוס שמן , להשרות את התערובת עשר דקות כדי שהפפריקה תטמע בשמן )
להניח את הצד עם השמן על המחבת החמה , למרוח כעת גם את הצד השני , להניח מעל מכסה שיסגור על המחבת לתת לכל צד 7 דקות , הבשר יוצא מוכן WD והפיתה יוצאת קריספית בטירוף, אפשר לחתוך באמצע או לאכול ככה , לצד סלט.