Go Back
עראייס קריספי בחוץ ועשוי בפנים מרי קוגן

עראייס קריספי בחוץ ועשוי בפנים

קריספי בחוץ ועשוי בפנים: מתכון עראייס עסיסי בול כמו שצריך! פיתה ממולאת בבשר טחון ללקק את האצבעות!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 14 minutes
סה״כ זמן: 29 minutes
סוג: ארוחה עיקרית
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

מחבת פסים

המצרכים

מצרכים למילוי :

  • ½ קילו בשר (טחון בקר)
  • 2 שיני שום ( קצוצות)
  • 1 פלפל (צ'ילי קצוץ)
  • חופן שמיר
  • כפית סחוג

אופן ההכנה

אופן ההכנה :

  • בקערה לערבב את כלל המצרכים להוסיף מלח ופלפל שחור מעט ( יש לא מעט חריף במנה)
  • לחלק 4 פיתות לשני חלקים או לחתוך לחצי או לחתוך באמצע כך שיוצאים 2 עיגול
  • למלא את הבשר כפי שהוא ( חי) על עיגול אחד לסגור עם העיגול השני( כמו כריך)
  • לחמם מחבת פסים יצוקה
  • למרוח צד אחד של פיתה בתערובת של פפריקה מתוקה ושמן ( לערבב בכוס כף של פפריקה עם רבע כוס שמן , להשרות את התערובת עשר דקות כדי שהפפריקה תטמע בשמן )
  • להניח את הצד עם השמן על המחבת החמה , למרוח כעת גם את הצד השני , להניח מעל מכסה שיסגור על המחבת לתת לכל צד 7 דקות , הבשר יוצא מוכן WD והפיתה יוצאת קריספית בטירוף, אפשר לחתוך באמצע או לאכול ככה , לצד סלט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.