לטגן בצל קצוץ ב2 כפות שמן על מחבת יצוקה, עד שהבצל הופך שקוף מעט זהוב
להוסיף את הבשר למעוך אותו עם כף עץ
לתבל במלח פלפל שחור בבהרט ומעט קינמון אני מוסיפה גם כפית סחוג
כל הזמן למעוך כך שלא ייוצרו גושים
להוסיף חצי צנצנת רוטב עגבניות מועדף לערבב לבשל על אש קטנה עד שהרוטב מצטמצם לאחר מכן להוסיף את החצי צנצנת שנשארה לבשל על אש קטנה עד שהבשר הופך לרך
לקצוץ פטרוזיליה לערבב עם הבשר
לחכות חמש דקות עם מכסה סגור אחרי שכיבנו את הגז
למזוג לכוסות פירה