Go Back
עוגה בחושה ריבת חלב סיוון צרור

עוגה בחושה ריבת חלב שאי אפשר להפסיק ליישר

היא מצוינת ליד הקפה וגם לאירוח ויש לה טעם של עוד. עוגה בחושה ריבת חלב טעימה וסופר מהירה שקשה שלא להתאהב בה!
ציון 4.72 על ידי 7 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 45 minutes
באדיבות: סיון צרור

ציוד

תבנית אינגליש קייק לא תבנית חד פעמית

המצרכים

  • 2 ביצים (בגודל גדול - L)
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה (125 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 0.5 כוס שמן (100 גרם)
  • 0.5 כוס חלב (120 מיליליטר)
  • 2/3 כוס סוכר (100 גרם)
  • 1.5 כוסות קמח (210 גרם)

אופן ההכנה

  • לערבב הכל יחד, את הרכיבים היבשים יש להכניס בסוף.
  • לצקת את התערובת לתבנית אינגליש קייק, רצוי לא תבנית חד-פעמית כי אז היא תצא נמוכה מדי.
  • לזלף מעל 2 כפות ריבת חלב - כדאי לחמם מעט את הריבה כדי להקל על ההזלפה.
  • לאפות בתנור מחומם ל-160 מעלות במשך 45 דקות.
  • כשעוגה יוצאת מהתנור לזלף מעל מעט ריבת חלב שחוממה קלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.