להפשיר בצק עלים שמרים של מעדנות לילה במקרר
לחמם מראש תנור על 190 מעלות.
לאחר הפשרה לפרוס את הבצק לאורכו ולרדד עם מעט קמח.
לחתוך עם סכין חדה ובמהירות - 6 רצועות בעובי של 4 ס״מ, רצועה לכל גליל.
לקפל כל רצועה לשניים ולאחר מכן לצור ממנה נחש של הרצועה עם הידיים על אותו עקרון של רצועות בצמת חלה
לאחר שיצרנו מעין נחש ארוך מהבצק, אנחנו מחזיקים את הגליל לאורך ומתחילים ללפף את הנחש סביב הגליל
לאחר שכלל הגליל כוסה בבצק , אנחנו מגלגלים את הגליל עם הבצק על השיש כך שהבצק סביב הגליל משתטח על הגליל, והעובי של הבצק הופך לדק, ( באפיה הוא יתפח שוב ).
לאחר מכן ממיסים חמאה , ומורחים עם מברשת אפיה על כלל הבצק.
מעבירים את הגליל בתוך תערובת של סוכר וקינמון על ידי גלגול הבצק בתערובת.
מכניסים שיפוד ארוך בתוך הגליל ומניחים על תבנית פיירקס.
מכניסים את הגלילים עם התבנית לתנור.
חשוב לדאוכ שכל חמש דקות מסובבים את הגלילים, כדי לוודא שכלל הגלילים יהיו אפויים בצורה אחידה ושהצורה תשמר.
אופים עד שהבצק מקבל גוון מקורמל בין זהוב לחום .
לגנאש:
לערבב יחד את השוקולד והשמנת המתוקה ולהכניס למיקרו להמסה בפולסים של 30 שניות עד שהתערובת הופכת לחלקה.
ניתן להוסיף מעט מהחמאה המומסת לקבלת ברק