במיקסר עם וו גיטרה, מערבבים חמאה רכה , 2 סוגי סוכר, מחית וניל, מלח עד שהתערובת קרמית.
מוסיפים ביצים, קמח, קקאו, סודה לשתיה. עד לקבלת תערובת הומוגנית .
מעבירים לתבנית פיירקס עם מכסה או ניילון נצמד מכניסים למקרר לשעה.
מוציאים את הבצק, לוקחים כמות מהבצק משטחים עם היד, מניחים מעל כדור שוקולד גדול .לוקחים בצק נוסף ומכסים, באמצעות הידיים מכסים את העוגית אוראו עם הבצק, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה,
לשמן רינג בקוטר של 7 סמ לערך, להניח בכל מרכז רינג כדור של בצק עוגיות .
מפזרים מעל שברים של שוקולד לבן
מחממים תנור ל170 מעלות ל14 דקות בדיוק.