מרפדים את התבנית בנייר אפייה,את הבישקוטים חוצים באלכסון לאורכם ומסדרים בתחתית , מקצרים וחותכים לפי צורך, כשהצד עם הסוכר כלפי מטה. מערבבים חלב וליקר ומברישים את הבישקוטים.
את הג'לטין מערבבים עם המים בקערית לריכוך.
בקערה שמים את שתי סוגי הגבינות ואבקת הסוכר ומקציפים כ 5 דקות לתערובת חלקה. מחממים את הג'לטין (לפי הוראות ההכנה על החב') ומוסיפים בזרם דק לגבינות תוך כדי הקצפה.
מחלקים את תערובת הגבינות לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים את השוקולד המומס וממרח הנוטלה וטורפים היטב לתערובת אחידה.
מקציפים את 2 מיכלי השמנת לקצפת יציבה , מחלקים לשתי הקערות ומקפלים כל תערובת עם השמנת.
מניחים מעל תחתית הבישקוטים כחצי מתערובת הגבינה-נוטלה ומיישרים. באמצע עורמים כ 3-4 כפות מהתערובת הגבינה. מניחים סביב שוב כפות של שארית תערובת שוקולד . את הרווחים שנותרו ממלאים בתערובת הבהירה. מיישרים את המלית או "מסלסלים" קצת את התערובות לקישוט. מקררים למשך הלילה.
(אפשר פשוט להניח ערימות לסירוגין של התערובות)
לפני ההגשה: מעטרים בשבבי שוקולד .
לשוקולד מגורר: משתמשים בקוביות שוקולד עבות, מניחים קודם כעשר דקות את השוקולד וצלחת במקפיא. מגרדים עם קולפן של תפו"א על הצלחת המקוררת ומפזרים מעל העוגה.
או בפומפיה לשבבים קטנים יותר.