*משמנים את התבנית עם החמאה ששמרנו בצד.
*מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי ½ ס”מ ומורחים בחצי מכמות המלית.
*מפזרים שוקולד צ'יפס או חלבה אם רוצים. מגלגלים לגליל. חוזרים על ההכנה עם חצי הבצק השני. מפתלים את שני הגלילים שהתקבלו לצורת בורג, וסוגרים בעיגול לצורת טבעת.
*מעבירים לתבנית המשומנת, מכסים ומניחים לתפיחה קצרה של 20 עד 30 דקות. (הבצק לא יכפיל את נפחו וזה בסדר – הוא תופח מאוד במהלך האפייה).
*מברישים את פני הבצק בביצה טרופה, ואופים כ-50 דקות.
*שימו לב: לאחר 30 דקות בלבד, העוגה תשחים אבל תהיה עדיין בצקית בפנים – מכסים אותה באופן רופף בנייר אלומיניום וממשיכים לאפות 20 דקות נוספות.
*מניחים בצד שהעוגה תצטנן מעט. הופכים ומחלצים מהתבנית. ולבסוף, מקשטים באבקת סוכר.