לטרוף את הביצים והסוכר במטרפה ידנית או במיקסר עד שהסוכר נמס והבלילה תפוחה
להוסיף ולטרוף: חצי כוס חלב / או שמנת מתוקה / או שמנת צמחית / או מים, להוסיף כף ברנדי ( מעשיר את הטעם אך לא חובה ) ושלושת רבעי כוס שמן
בקערה נפרדת לערבב יחד: חצי כוס אבקת קקאו איכותית, 2 כפות גדושות שוקולית, 1 כפית נס קפה, 1 כוס גדושה קמח תופח
לאחד את המרכיבים היבשים אל קערת הנוזלים ולטרוף רק עד לבלילה חלקה ללא גושים. להמנע מעירבוב יתר
נמזוג הבלילה לתבנית ונשמן קלות את התחתית
נאפה למשך 30-35 דקות. כשהעוגה צמיגית למגע היא מוכנה . להמנע מאפיית יתר