בקלחת נוספת: שמים את 540 מ״ל המים והקורנפלור יחד ובעזרת מטרפה טורפים היטב עד שאין גושי קורנפלור ומעלים על הגז, על אש נמוכה. מערבבים עד שהמסה הגיעה לרתיחה ומסמיכה. מוסיפים בכמה פעמים את סירופ הסוכר שבצד על להטמעה מלאה.
נותנים למסה 35-40 דק על הגז עד להזהבה, אך שימו לב, כל כמה דק' חובה לערבב עם המטרפה על מנת שלא תהיה חריכה.
ברגע שהמסה סמיכה וזהובה מעט מוסיפים את מיי הוורדים, הווניל וצבע מאכל
טורפים היטב ויוצקים את המסה לתבנית/ לרינג
משטחים מעט עם פלטה אך במהירות כי המסה מתייצבת יחסית מהר
ונותנים לרחת לוקום להתייצב 4 שעות בטמפ׳ החדר
לאחר מכן הופכים את רחת הלוקום על תערובת הציפוי של אבקת הסוכר והקורנפלור מפדרים מעל גם טובלים את הסכין וחותכים למרובעים שווים.
מפדרים עוד קצת אבקת סוכר