בקערה, מערבבים את כל מרכיבי המלית למעט שוקולד הצ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לקערה את שוקולד הצ'יפס ומערבבים בעדינות.
מניחים את הבצק על משטח עבודה, חותכים ל–3 מלבנים שווים.
חורצים לאורכו של כל מלבן משני הצדדים 10 חתכים אלכסוניים לפחות באורך של 5 ס"מ לכיוון המרכז
באמצע כל מלבן של בצק מסדרים תלולית נדיבה ושמנמנה מהמלית
סוגרים את הבצק מעל המילוי, תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין
מעבירים לתבנית עם רווח קטן בין האחת לשנייה.
מברישים בחלבונים.
משהים שעה להתפחה בטמפרטורת החדר.( העוגות תופחות גם בתנור במהלך האפייה)
אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ-40 דקות, עד הזהבה.
מיד עם הוצאת העוגות מן התנור מברישים בסירופ סוכר.