בקערה, מערבבים את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל, השמן, הביצים, השמרים ואבקת האפייה.
מוסיפים לקערה בהדרגה את המים ולשים עד שמתקבל בצק רך וגמיש (לפעמים כוס וחצי מספיקה). מורחים את הבצק במעט שמן, ומכסים בניילון נצמד או מגבת לחה את הקערה.
מתפיחים את הבצק כשעה ואז לשים אותו כדי להוריד את הנפח ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל - 8 חלקים שווים.
מרדדים את הבצק על משטח משומן(מומלץ לשמן מידי פעם גם את המערוך), לעלה דק אבל לא דק מידי כדי שלא יקרע.
מורחים על כל עלה מילוי שוקולד (בנדיבות !!!) ומגלגלים לרולדה.
כל 2 רולדות מגלגלים ביחד כמו בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
מורחים במעט שמן מלמעלה ומתפיחים כ-40 דקות.
מברישים את הרולדות בביצה.
אופים כ30-35 דקות ב 180 מעלות עד שהעוגה שחומה.
מורחים את הסירופ על העוגה לאחר האפייה בעודה חמה.