בקערה, בעזרת מטרפה, מערבבים היטב את המסקרפונה כדי לאוורר אותה.
מוסיפים לקערה את הגבינה הלבנה, 5 חלמונים (הצהוב של הביצה) ואינסטנט פודינג ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
בכלי אחר, מערבבים היטב וממיסים את הקורנפלור בחלב ואז מוסיפים לקערה עם תערובת הגבינות .
מוסיפים את הוניל וגרידת הלימון ומערבבים .
בקערה, מקציפים את 5 החלבונים (הלבן של הביצה) וכשמתחיל להתהוות קצף ,מוסיפים בהדרגה את הסוכר . מקציפים עד לקבלת קצף רך (לא נוקשה. קצף נוקשה יפגע בנימוחות).
מערבבים בעזרת מטרפה את שתי התערובות ויוצקים לתבנית.
מכניסים לתנור לאפייה של שעה וחצי ב- 130 מעלות על תוכנית אפייה טורבו או רגילה.
אסור לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה!
בסיום האפייה מוציאים את העוגה מהתנור לצינון קל.
בקערה, מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר, אבקת הסוכר ותמצית הווניל.
מסירים את נייר האפייה מדפנות התבנית ויוצקים את על העוגה את תערובת הציפוי.
מחזירים לתנור לעוד כ-10 דקות על 150 מעלות.
לאחר האפייה חשוב לצנן את העוגה ולשמור אותה במקרר כמה שעות לפני ההגשה.