- שמים תחילה את קוביות החצילים במסננת עם מעט מלח ומשהים ל20 דק' להגרת נוזלים.
- מטגנים את קוביות החצילים ומוציאים על נייר סופג
- בסיר שמים שמן בכמות נדיבה, מתחילים בטיגון הפלפל הירוק כחמש דק'. מוסיפים עגבניות ופרוסות שום ומטגנים כעשר דקות עד שהעגבניות נעשות מחוספסות וטיפה נמרחות.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק, תבלינים ומים ומערבבים.
- מוסיפים את החצילים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה כ20 דקות.
- לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מקררים ומעבירים לכלי אטום. מאכסנים במקרר.