Go Back
כדורי כנאפה

כדורי כנאפה מתוקים

ציון 4.05 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: גלית כהן קונדיטורית

המצרכים

  • 400 גרם שערות קדאיף (בערך)
  • 150 גרם חמאה (להמיס ולערבב עם הקדאיף)

לתערובת הגבינות:

  • 250 גרם גבינת כנען
  • 200 גרם מוצרלה מגורדת
  • 30 גרם גבינה לבנה 9%
  • 20 גרם קורנפלור
  • 60 גרם אבקת סוכר

לבלילה:

  • 200 גרם חלב
  • 50 גרם ביצה
  • 150 גרם קמח
  • 60 גרם סוכר

לסירופ סוכר:

  • 700 גרם מים
  • 700 גרם סוכר
  • נגיעה על שיפוד של צבע מאכל כתום
  • חצי לימון

אופן ההכנה

  • בקערה נערבב את כל החומרים לתערובת הגבינות, בקערה נפרדת נערבב את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה
  • ליצור כדורים מתערובת הגבינות במשקל 20 גרם, נקפיא חצי שעה.
  • נחמם שמן ל-160 מעלות, את הכדורים נטבול בבלילה ואח"כ בשערות קטאיף שחתכנו לחתיכות קטנות
  • נייבש אותם ונטגן בשמן עמוק, אחרי זאת נטבול בסירופ סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.