מחממים תנור ל-170 מעלות
משמנים את התבנית ומרפדים בנייר אפייה.
מתחילים בהקצפת הביצים במיקסר במהירות גבוהה, אין צורך להפריד בין החלמון לחלבון, ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים כ-2-3 דקות.
לאחר שהקצף תפוח מנמיכים את מהירות המיקסר ואז מוסיפים את השמן, מיץ התפוזים, הפרג, הקוקוס, השוקולד והקמח..
יוצקים את התערובת לתבנית
אופים כ-30-40 דקות בטורבו, או 45-55 דקות בתכנית רגילה. בודקים עם קיסם כדי לראות שהעוגה מוכנה והיא לא רטובה מבפנים.
בזמן שהעוגה בתנור, אפשר להכין את הגנאש:
מחממים בסיר קטן את השמנת לסף רתיחה.
שופכים את השמנת על השוקולד ומניחים לדקה-שתיים.
מערבבים במרץ עד שהגנאש חלק ומבריק.
לאחר שהעוגה התקררה, יוצקים מעליה את הגנאש.