בקערה גדולה נערבב את החמאה, אבקת הסוכר, סוכר הוניל, גרידת התפוז, 2 חלמונים, המים ואבקת האפייה עד לקבלת תערובת אחידה.
נוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה ידנית עד לקבלת בצק רך ונעים.
נכסה את הקערה בניילון נצמד ונכניס לקירור של חצי שעה.
לאחר הקירור, נרדד את הבצק על משטח עבודה (כמה שיותר דק).
בעזרת קורץ נקרוץ עיגולים.
נניח כפית מהמילוי במרכז העיגול ונקפל 3 קצוות לצורת משולש.
נסדר את אוזני ההמן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשמור מעט על רווחים.
נאפה את אוזני ההמן בתנור חם על 170 מעלות כ-10 דקות (עד להזהבה קלה).
בשלב זה אפשר לפזר מעט אבקת סוכר מלמעלה.